Legutóbbi bejegyzések

 • Üdvözöljük!

  Köszöntjük Önöket a Szerencsi Szakképzési Centrum Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája oldalán.

  Reméljük, hogy a honlapunkon elhelyezett tartalmak hasznos információkkal szolgálnak intézményünkről, képzéseinkről, az iskolai életről.

 • Fordított nap 2017.11.10.

  Iskolánk 2017. november 10-én rendezte a fordított napot, amely a normál napoktól eltérően nem csak a tanulásról, hanem a szórakozásról is szólt. A 11.A osztály által szervezett rendezvény jó hangulatban telt. Ezen a napon tartottuk a kilencedikes diákok bemutatkozó avagy “pecúravató” műsorát is. Az eseményről készült képek megtalálhatóak az “Iskolai események képekben” menüpontban!

 • Európai Szakmai Hét iskolai programjai

  2017. november 15-e (szerda) 8.00 óra: Pályaválasztási kiállítás
  Helye: Városi Sportcsarnok

  2017. november 21-e (kedd) 9.00 óra: Idegenforgalmi szakmai nap
  Helye: Kossuth Lajos Gimnázium

  2017. november 22-e (szerda): Nyílt nap
  9.00 órától általános iskolásoknak,
  11.00 órától középiskolásoknak

  Helye: Kossuth Lajos Gimnázium

 • Elsősegélynyújtás csecsemőknek és kisgyermekeknek a Baba-Mama Klubban

  A sárospataki Művelődés Háza és Könyvtára, Zrínyi Ilona Városi Könyvtár Baba-mama klubja rendszeresen hív előadókat, segítséget nyújtva az édesanyáknak a gyermeknevelés-gondozás terén. Októberben iskolánk gyakorlati oktatásvezetője, egészségügyi szakoktatója Poroszkáné Jeszenszki Beáta az elsősegélynyújtás rejtelmeibe kalauzolta a gyermekes anyukákat. Elméleti és gyakorlati segítséget nyújtva a vészhelyzetekhez.

  http://sarospatak.hu/2017/10/27/elsosegelynyujtas-csecsemoknek-es-kisgyermekeknek-a-baba-mama-klubban/

 • 1956. október 23-ai ünnepség

  Sátoraljaújhely Város Önkormányzat és a Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Művelődési Központ által az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. és a Magyar Köztársaság kikiáltásának 28. évfordulója alkalmából szervezett városi ünnepségen iskolánk tanulói Elveszett illúziók? címmel ünnepi műsorral vettek részt, amelyet Mizsák Éva és Pudlajner Nóra állított össze és rendezett, Fekete Csilla, Frikker Krisztina, Tar Miklós és Timkó Erzsébet közreműködésével.

 • Idősek hete rendezvény 2017

  2017. október 17-én az Idősek hete rendezvénysorozat alkalmából hagyományainkhoz híven ellátogattunk a Hunyadi úti Idősek nappali foglalkoztatójába. A délutáni programunk az idős kor és a mozgás kapcsolatát ölelte fel.

  Erre az alkalomra az osztályunk sokféle mozgással kapcsolatos játékkal készült. A megjelentek aktívan részt vettek ezekben a feladatokban és mi is úgy láttuk, hogy nagyon élvezték a feladatokat. Jó kis csapatokat alkottak. Nagyon ügyesek voltak a keresztrejtvényekben, totókban, mozgásos feladatokban.

  Sokat nevettek és nagyon jó hangulatban telt el ez a közös délután. A végén saját készítésű sütikkel és üdítőkkel kínáltak. Reméljük, hogy több ilyen alkalomban lesz részünk.

  Résztvevők:
  II/14 ápoló, 5/13 ápolók
  Pandák Andrea egészségügyi szakoktató

  Az eseményről készült képek megtalálhatóak az “Iskolai események képekben” menüpontban!